Tarih: 29.01.2024 13:28

MHP Bor’da sahaya indi

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat ve İl Genel Meclis Üyesi Cem Görgün ile birlikte Bor ilçesinde resmi kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. 

 

 

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ve beraberindeki heyet kurum ziyaretleri kapsamında Bor İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz’u, Bor İlçe Emniyet Müdürü Caner Öz’ü, Bor Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz’ı, Bor İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Gökal’ı, Bor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zafer Adıyaman’ı ve Bor Devlet Hastanesi Başhekim V. Gülçin Kavaklıoğlu’nu ziyaret ettiler. 

 

 

İNCE: SEVDAMIZ BOR
Yapılan ziyaretler hakkında açıklama yapan MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, “İl Başkanımız  Aytekin Tükenmez Bor İlçe Başkanımız Mustafa Tecimer ve Bor Belediye Başkan Adayımız Sıtkı Erat ile birlikte Bor  Kaymakamımız Mehmet Yavuz'u, Bor İlçe Emniyet Müdürü Caner Öz'ü, Bor İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz'ı, Bor İlçe Özel İdare Müdürü  Mustafa Gökal'ı, Bor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zafer Adıyaman'ı ve Bor Devlet Hastanesi Başhekim V. Gülçin Leman Kavaklıoğlu'nu ziyaret ettik. 31 Mart 2024 yerel seçimlerini ve Sevdamız Bor hakkında konuştuk” dedi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —